Partnerscholendag

Partnerscholendag

Op donderdag 16 november was het opnieuw 'VTI Partnerscholendag', de dag waarop we onze zes partnerscholen voor het nieuwe Erasmus+ stageproject uitnodigen. De verschillende coördinatoren uit Zweden, Oostenrijk, Nederland, Duitsland en Italië tekenden zoals altijd present. Dit jaar mochten we trouwens een nieuwe partnerschool uit Italië verwelkomen. Later dit jaar trekken onze leerlingen niet alleen naar Udine, maar ook naar Milaan.

We begonnen de dag met een bezoek aan het bedrijf Samsonite in Oudenaarde, en in de namiddag bezorgden de buitenlandse coördinatoren tijdens een eerste kennismaking alvast heel wat nuttige informatie aan de toekomstige stagiairs (zie foto's). 's Avonds stond er tot slot een infoavond voor de ouders gepland.

Dit jaar organiseren we al voor de zestiende keer (!) Europese stages. Niet minder dan 36 leerlingen uit 6At, 6EIt, 6EOt, 6Hta, 6Htb, 6Mt en 6ICt zullen van 27 januari 2024 tot en met 10 februari 2024 in het buitenland stage lopen. Een welgemeende dank aan onze partnerscholen ter plekke die steevast voor interessante stageplaatsen in topbedrijven in hun regio zorgen.

slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide